Monstername

    Dagelijks zijn de medewerkers van Rimondia door geheel Nederland op locatie bezig met het nemen van monsters. Het nemen van de diverse soorten monsters wordt door ervaren mensen gedaan die daarvoor zijn opgeleid.

     

    Door de jaren heen hebben we een landelijk netwerk opgebouwd en op basis van onze ervaringen in de praktijk systemen ontwikkeld die een hoge kwaliteit van monstername waarborgen. Elke soort monstername vraagt nu eenmaal zijn eigen manier van aanpak, dit wordt in nauw overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

    Wij kijken steeds met een kritische blik naar onze eigen werkwijze en de materialen die we gebruiken. De systemen en materialen worden regelmatig doorontwikkeld en geoptimaliseerd.

     

    Om te kunnen voorzien in de steeds uitgebreidere vraag naar digitale informatie werkt Rimondia met apparatuur voor digitale oormerkregistratie t.b.v. monstername bij dieren, uitslagen kunnen zowel in excel en xml verstuurd worden zodat deze ingelezen kunnen worden in uw managementprogramma.

     

    Hierbij een opsomming van de producten die wij in hoofdzaak monsteren;

     

    - watermonsters (verschillende pakketten en IKB waardig);

    - melkmonsters (IKB waardig);

    - urinemonsters (voor diverse onderzoeksdoeleinden);

    - bloedmonsters (t.b.v. HB, serumijzer bepalingen);

    - voeders (klwaiteitscontrole);

    - kuilbemonstering (waardenbepaling mais etc.)

     

    Alle activiteiten van Rimondia, worden centraal aangestuurd vanuit ons bedrijfsbureau in Elspeet, op deze manier kunnen we de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uitvoeren en indien nodig snel inspelen op veranderende situaties.

     

     

    logo-rimondia.jpg